Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Union Investment, geadviseerd door Cushman & Wakefield koopt winkelcomplex in Oostende : Feest & Cultuurpaleis

Klik om te vergroten
IVG Institutional Funds heeft de aandelen van de vennootschap Immo Feest en Cultuurpaleis Oostende NV, die eigenaar is van een voornaam winkelcomplex in de historische kuststad Oostende in het noorden van België, verkocht aan een institutioneel retailfonds van Union Investment.

Het complex dat gelegen is in het hartje van Oostende geniet van een uitstekende zichtbaarheid dankzij zijn ligging op het Wapenplein langs de Kapellestraat, de populairste buurt van Oostende in termen van bezoekersaantal. Het complex, dat in 2007 toen het werd aangekocht door IVG volledig herontwikkeld werd, telt ongeveer 5.633 m² voorname winkelruimte en is opgesplitst in 17 winkeleenheden. Het complex heeft momenteel huurders zoals H&M, Esprit, Vero Moda en Jack & Jones.

IVG Institutional Funds werd geadviseerd door CBRE en Loyens & Loeff, terwijl Union Investment geadviseerd werd door Cushman & Wakefield, Baker & McKenzie en PwC.