Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

De Australische cosmeticafabrikant AESOP opent haar eerste flagship Store in België

Sinds 1987 levert AESOP, een Australisch bedrijf opgericht in Melbourne, huid-, haar- en lichaamsproducten. De cosmeticafabrikant biedt luxueuze producten aan met de beste plantaardige - en laboratoriumproducten. Heerlijke geuren komen voort uit deze producten dankzij de essentiële oliën die worden gebruikt in plaats van toegevoegde geuren.
 
AESOP heeft kantoren en winkels verspreid over de hele wereld. Elke winkel is echt uniek; de architectuur, de inrichting van de shop en de materialen die ze gebruiken zijn afhankelijk van de stad waar de winkel is gevestigd. Deze shops hebben één ding gemeen: de wil om een welzijn of ‘Zen sfeer’ te bevorderen.
 
Sommige AESOP-producten waren al verkrijgbaar in Senteurs d'Ailleurs in Brussel of The Recollection in de Kloosterstraat in Antwerpen, maar het merk koos nu Antwerpen uit (de hoek Kammenstraat met Lombardenvest) om haar eerste officiële flagship Store in België te openen.
 
Cushman & Wakefield heeft AESOP bij deze transactie geadviseerd.
Voor meer informatie neem contact op met Guy Rietens.