Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

The Walloon Brabant District

"The Walloon Brabant office district is located between the Brussels-Capital Region and the rest of Wallonia, which confers specific market dynamics to the area. Even though it is located in the Walloon Region, the Walloon Brabant district is considered as being part of the greater Brussels office market, as is the case for the Airport and Ring districts..."

In this report, our experts share their analysis about the development of the Walloon Brabant district, the current market dynamics, the vacancy & competition from neighbouring districts, as well as the future of the area.


Download the report