Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Brusselse kantorenmarktdynamiek in 60 seconden

Ontdek onze video "Brusselse kantorenmarktdynamiek in 60 seconden” met belangrijke vastgoedmarkt info en key facts mbt 2de trimester 2018. De video is een verkorte versie van onze research rapport van Q2 2018.  Bezoek onze website om de full versie te raadplegen (met leegstand, transacties, prime rendementen, etc.) 

Discover the Q2 2018 Belgium key trends and figures in 60 Seconds