Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

The Athlete’s Foot kiest het Waasland Shopping Center voor haar eerste “shopping centre” winkel

Het Retail team van Cushman & Wakefield adviseerde , de nieuwe sneaker brand speler in België, The Athlete’s Foot, voor de opening van haar eerste verkoopspunt in een shopping centre. De winkel zal zijn deuren openen op vrijdag 1 juni 2018. Na hun recente opening in Brugge koos The Athlete's Foot het Waasland Shopping Center om hun tweede winkel in België en hun eerste winkel in een winkelcentrum te openen. De commerciële ruimte bezet door The Athlete's Foot zal ongeveer 215 sq m zijn.

Voor meer informatie:

Kurth Marissens                                                              
Associate
Retail Agency Shopping Centres
T: +32 2 510 08 21
M: +32 478 90 08 21
Kurth.marissens@cushwake.com

Niels Busschots
Senior Account Manager
Retail Agency Shopping Centres
T: +32 2 510 07 14
M: +32 491 90 87 70
Niels.busschots@cushwake.com


Contacten

Niels Busschots

Brussel, Belgium

Telefoon +32 2 5100714

Contact