Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

The Airport District, more than an alternative to the city-centre

The Airport district is mainly dedicated to economic functions, such as logistics, small and medium-size enterprises, the office function mainly in large corporates such as consultants, IT and pharmaceutical industries.
 

In this report, our experts share their analysis about the development of the Airport District, the current market dynamics, the activity observed (demand and offer) and the future of the area.

Download the report