Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Streetwise - Editie 2018

Streetwise is een jaarlijkse publicatie opgesteld en verdeeld door Cushman & Wakefield sinds 2001. In deze 2018 editie, onze experts delen hun kennis over « Retail » vastgoed trends en evolutie. Key acteurs getuigenissen, analyse van de toekomstige projecten, trends en marktaandelen, zoveel relevante informatie die u kan terugvinden in deze laatste editie van de magazine.
 

Het jaar 2017 was productief en heel vergelijkbaar met 2016! De balans is dan ook eerder positief en de resultaten, samen met de door onze klanten aangegeven toekomstperspectieven, laten ons dan ook toe te denken dat 2018 deze koers zal aanhouden, ondanks de door te voeren noodzakelijke veranderingen en aanpassingen.

Voor meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen.