Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Streetwear en sneaker concept Size? opende haar eerste Belgische winkel in Antwerpen

Klik om te vergroten

Streetwear en sneaker concept Size? (onderdeel van JD Sports Fashion) opende vorige week haar eerste Belgische winkel in Antwerpen. Deze winkel van Size? is gelegen in de Ijzerenwaag, dicht bij de trendy Kammenstraat area. Het is ook de veertigste winkel van het merk in Europa. Het merk staat bekend om zijn experimentele aanpak en zijn 'concept stores'. Size? werd in 2000 opgericht als een JD Sports Fashion-groepsexperiment in Londen, Manchester en Brighton. Het doel was dat elke winkel zijn eigen karakter heeft en dat het productaanbod is aangepast aan de vraag van de lokale bevolking.“The sneakers’ story is always the most important”, zegt het merk in een persbericht.

Co-creatie is een ander typisch onderdeel van de keten: de winkel heeft "limited editions" en werkt vaak samen met merken zoals Puma, Adidas en Nike om exclusieve collecties te lanceren, alleen beschikbaar in een van de 40 Europese winkels. 

Cushman en Wakefield (Guy Rietens) treedt op in deze deal namens de huurder.