Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield heeft 5 nieuwe Partners benoemd in België en Luxemburg

Klik om te vergroten

Cushman & Wakefield België en Luxemburg hebben de benoeming van 5 experts tot “Partner” aangekondigd. 3 andere collega’s werden gepromoveerd tot “Senior Account”.

In België en in Luxemburg, 5 collega’s werden door hun collega's, en nog belangrijker door onze klanten, beschouwd tot bij de besten adviseurs in hun respectieve expertisegebieden te behoren en aldus benoemd tot “Partner” : Patricia Van Eeckhout (Asset Services Belgium), Virginie Chambon (Leasing Agency Retail Luxembourg), Emeric Inghels (Valuation and Advisory Belgium), Guy Rietens (Leasing Agency Retail Belgium) et Stefan Moermans (Leasing Agency Industrial).

3 collega’s worden gepromoveerd tot “Senior Account”: Marine Fetique (Leasing Agency Retail Luxembourg), François Guiot (Capital Markets Office Luxembourg) en Mathieu Rombouts (Capital Markets Retail Belgium).


In EMEA 142 collega’s waren gepromoveerd tot Partner (73) en Associate/Associate Director (69). Een record aantal Partner, Associate en Associate Director promoties in de sector.

Koen Nevens, Northern Region Leader, Head of Belgium & Luxembourg : “We verheugen ons erop deze collega’s als Partners te mogen verwelkomen. Cushman & Wakefield blijft verder groeien en versterkt zijn activiteiten in België en in Luxemburg dankzij de expertise van haar medewerkers. We zijn bijzonder fier dat we met hen mogen samenwerken en dat ze blijven groeien in hun functie bij Cushman & Wakefield”.

Sebastien Bequet, Country Head Cushman & Wakefield Luxembourg: ” Deze benoemingen vertegenwoordigen een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van een carrière bij Cushman & Wakefield. We willen een 'top of mind' vastgoedonderneming zijn, die de klanten een uitstekende service geeft door de hoge kwaliteit van onze mensen en services. Het is daarom van essentieel belang dat we onze mensen inspireren om dagelijks het beste van zichzelf te geven. Dit bereiken we door een unieke en gevarieerde werkomgeving te creëren om in te werken, inclusief een cultuur te ontwikkelen die aansluit bij al onze activiteiten.”

De 43.000 medewerkers van het bedrijf, in meer dan 60 verschillende landen, bieden echte waarde aan vastgoedgebruikers en vastgoedbeleggers door marktkennis en marktinzicht op internationaal, nationaal en lokaal niveau.