Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield heeft Allianz Real Estate geadviseerd bij de verkoop van kantoortoren Botanic Tower in Brussel

Klik om te vergroten
Cushman & Wakefield heeft Allianz Real Estate begeleid bij de succesvolle verkoop van de “Botanic Building” vennootschap dat als voornaamste actief de emblematische kantoorgebouw Botanic Tower bezit.
 

De Botanic Tower biedt 30.000 m² GLA en bestaat uit 18 verdiepingen kantoorruimte. De kantoortoren werd verkocht aan fondsen beheerd en/of geadviseerd door Partners Group, een wereldwijde investeerder in de privésector.
Botanic Tower biedt interessante gebouwbeheer mogelijkheden en hoog ontwikkelingspotentieel.
 
Botanic Tower ligt in de Noordwijk van Brussel.
 
Deze transactie bevestigt de toenemende interesse van beleggers in de Brusselse vastgoedmarkt en in de Noordwijk van Brussel.  Deze wijk is in volle mutatie, huurvolume performeert heel goed en de volumes blijven toenemen.
 
Marc-Antoine Buysschaert, Partner en Head of Capital Markets Office Belgium en Luxembourg alsook Charles-Antoine van Vyve, Senior Account Manager Capital Markets Office bij Cushman & Wakefield Brussel hebben deze transactie begeleid.

Contacten

Charles-Antoine van Vyve

Brussel, Belgium

Telefoon +32 2 510 07 16

Contact