Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield adviseerde bij de verkoop van het Viva Shopping in Waregem

Klik om te vergroten

De afdeling Retail van Cushman & Wakefield heeft Redevco bijgestaan bij de verkoop van hun voormalige Viva Shopping - gelegen Gentseweg 589 in Waregem – tussen een groep privé investeerders en het Ulvenhout Retail Invest Fund.

Viva Shopping is een winkellocatie buiten stad Waregem waarvan Carrefour en Lunch Garden de historische huurders zijn. Na grondige renovatie van de site en de succesvolle uitbreiding van het shopping tot een sterk modecluster, verwelkomde Redevco verschillende nieuwe retailers zoals C&A, ZEB, JBC, Lola & Liza, Bent & Pronti. Na deze uitbreiding bood Viva Shopping meer dan 16.000 m² winkeloppervlakte, verdeeld over 13 winkels met 600 parkeerplaatsen.

Het investeringsvolume voor deze transactie bedraagt ongeveer 22 miljoen EUR.

Stijn Thomas en Kenneth Verloo, Partners bij de Capital Markets Retail afdeling, hebben Redevco bijgestaan met de verkoop van het retail park, alsook het verhuur van de uitbreiding.

Voor meer informatie: 

Kenneth Verloo
Partner – Out of Town Retail 
Capital Markets & Agency
T +32 (0)2 510 08 13
F +32 (0)2 512 04 42 
kenneth.verloo@cushwake.com

Stijn Thomas
Partner - Capital Markets Retail
T +32 2 510 07 09
F +32 2 512 04 42
stijn.thomas@cushwake.com