Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Samsonite Concept Store naar Huidevettersstraat

Klik om te vergroten

Cushman & Wakefield adviseerde Samsonite, de Amerikaanse bagagefabrikant en distributeur, bij de verhuizing van hun conceptstore in Antwerpen naar de Huidevettersstraat 10. Samsonite, vandaag aanwezig in Hopland, was op zoek naar een meer strategische locatie om zijn flagshipstore in de Vlaamse hoofdstad te huisvesten.

Guy Rietens, Associate Retail Agency bij Cushman & Wakefield, legt uit: "Samen met Samsonite hebben we hun behoeften op het gebied van locatie, zichtbaarheid en winkelruimte geïdentificeerd. Het pand dat vroeger door Timberland in de Huidevettersstraat 10 werd uitgebaat, was perfect."

Samsonite International is de grootste fabrikant en distributeur van reisbagage ter wereld, met producten zoals grote koffers, kleine toilettassen, aktetassen, enz. Ze houden zich voornamelijk bezig met het ontwerpen, produceren, leveren en distribueren van bagage, business -en computers tassen, outdoor tassen, reisaccessoires en kleine bescherming voor persoonlijke elektronische apparaten over de hele wereld. Het aanbod wordt voornamelijk verdeeld onder de merken Samsonite®, Tumi®, American Tourister®, Hartmann®, High Sierra®, Gregory®, Speck®, Lipault® en Kamiliant® evenals onder andere merknamen en onder licentie.

Hun producten worden verkocht in meer dan 100 landen in Azië, Noord-Amerika, Europa en Latijns-Amerika via een groot aantal distributiekanalen, door hun eigen winkels en via e-commerce.

Guy Rietens van Cushman & Wakefield adviseerde Samsonite en de eigenaar bij deze transactie.

Voor meer informatie:

Guy Rietens
Associate
Retail Agency
T +32 (0)2 510 08 24
O +32 (0)2 514 40 00
M +32 (0)476 835 824
guy.rietens@cushwake.com