Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

2017 Retail Belgium Market Shares

We thank you for your unconditional trust in our experience and expertise. 


Our experts are thrilled to help you grow your business again this year. From shopping centres and retail parks, to high streets and luxury shopping, we remain the one-stop-shop for retailers looking to grow their business internationally, from new market entry and location strategy to international agency.