Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield neemt ADMOS Design & Build over

Klik om te vergroten

BRUSSEL, 3 oktober 2017 – Cushman & Wakefield heeft vandaag de overname aangekondigd van ADMOS, de toonaangevende trendsetter in ontwerp- en bouwpraktijken en nieuwe manieren van werken in België en Luxemburg.

De overname van ADMOS zal een onmiddellijke positieve invloed hebben op de activiteiten van Cushman & Wakefield in Noord-Europa en diens klanten toegang geven tot een nieuwe dienst: de beste expertise in het creëren van werkplekken die de productiviteit verbeteren en nieuwe werkpatronen ondersteunen.

ADMOS werd opgericht door de architecten Anthony Shaikh en Christophe Erkens, en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door te werken met klanten uit alle sectoren, zoals Google, Dimension Data en BMW. Het zal in Cushman & Wakefield geïntegreerd worden om de klanten als één leverancier een ‘kant-en-klare oplossing’ te kunnen aanbieden, naast de bestaande projectmanagement- en adviesdiensten, al naargelang hun individuele behoeften.

Koen Nevens, hoofd van België en de regio Noord-Europa bij Cushman & Wakefield, zei: “Naarmate de revolutie van de werkplek versnelt, willen veel zakelijke klanten niet alleen ons advies over hoe ze hun werkplekken kunnen optimaliseren, maar ook een interne ontwerp- en bouwoplossing die het idee in werkelijkheid omzet. Wij kunnen dat nu aan onze klanten aanbieden als onderdeel van ons dienstenaanbod. Wij zijn al de marktleider voor kantoorinrichting in Brussel en als gevolg van deze belangrijke investering zijn wij nu ook de marktleider voor ontwerpen en bouwen.”

Anthony Shaikh, medeoprichter van ADMOS, zei: “Wij zijn erg enthousiast over deze volgende stap in onze ontwikkeling die ons de kans biedt om ons reeds succesvolle bedrijf te combineren met de wereldwijde omvang van Cushman & Wakefield. Wij zijn trots op onze reputatie in het helpen van klanten om unieke inspirerende en uitnodigende werkplekken te creëren, en verheugen ons erover onze krachten te bundelen met zo een toekomstgerichte onderneming.”

John Forrester, algemeen directeur voor EMEA van Cushman & Wakefield, zei: “De impact van de fysieke werkplek op de prestaties van een bedrijf is nu een kritische overweging voor zowel de ingezetenen als de verhuurders. Deze investering geeft onze klanten een creatieve ontwerp- en bouwoptie die ondersteund wordt door verantwoord ondernemen en deugdelijk bestuur. Wij zullen onze capaciteiten in EMEA verder uitbreiden om ervoor te zorgen dat wij de beste mensen en het beste platform hebben om uitstekende resultaten te bieden aan onze klanten.”