Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Workplace Visionair Despina Katsikakis sluit zich aan bij Cushman & Wakefield

Klik om te vergroten

  • Globale rol voor leidende macht over de toekomst van werk, transformatie van werkplek, productiviteit van werknemers en welzijn
  • Katsikakis heeft een aantal van de grootste bedrijven ter wereld geadviseerd, waaronder Google, Unilever, BP, GSK en Microsoft
  • Ongeëvenaarde inzicht zal zowel de bezetters als de verhuurders ten goede komen

Cushman & Wakefield heeft Despina Katsikakis, de toonaangevende expert in het effect van de werkplek op bedrijfsprestaties, aangesteld voor een voltijdse functie als adviseur aan de klanten van de onderneming.

Katsikakis heeft gedurende al meer dan 30 jaar wereldwijd het innovatie, onderzoek en uitvoering van transformatieve bedrijfsomgevingen en voorbeeldige vastgoedontwikkelingen geleid.

Als Head of Occupier Business Performance bij Cushman & Wakefield zal zij input geven aan de wereldwijde werkzaamheden van de onderneming over de snel veranderende werkomgeving en de impact ervan op de betrokkenheid, productiviteit en welzijn van werknemers. Omdat deze factoren steeds meer bepalend zijn voor de leasingbeslissingen van toonaangevende bedrijven, zal het ongeëvenaarde inzicht van Katsikakis over de toekomst van het werk bewoners evenals eigenaars en verhuurders profiteren door vastgoed te herpositioneren om de toplijnprestaties te stimuleren.

Katsikakis heeft tijdens haar carrière enkele van de grootste bedrijven ter wereld geadviseerd, waaronder Google, Unilever, BP, GSK en Microsoft, over de beste manier om concrete zakelijke doelen te bereiken via hun werkplekken. Ze heeft een essentiële rol gespeeld bij het ontwikkelen van de visie en het onderzoek naar toekomstige commerciële ontwikkelingen over de hele wereld, meest recent het TwenyTwo gebouw in Londen, de progressieve 1,3 miljoen m² kantoorontwikkeling die momenteel in aanbouw is in de City of London en het eerste grote WELL-gecertificeerde nieuwbouwproject van Europa.

John Forrester, Chief Executive EMEA, Cushman & Wakefield: “De impact van de werkplek op bedrijfsprestaties is nu een kritische beschouwing voor zowel bezetters als verhuurders. Het aanstelling van Despina bevestigt het status van Cushman & Wakefield als 's werelds voornaamste adviseur op dit steeds belangrijker gebied. Zij zal met onze klanten samenwerken om hun ontwikkelende behoefte te begrijpen en om hen te helpen met hun toekomstige strategie te formuleren.

“Zowel de uitdaging als de gelegenheid zijn globaal, en daarom is het gepast dat we een wereldleider hebben om leiding te geven aan onze investering in dit terrein. Bedrijfsprestatie schraagt het strategische vastgoedaanbod van Cushman & Wakefield, en het unieke inzicht en wereldwijde expertise van Despina zal enorme voordelen hebben voor klanten over heel het bedrijf.”

Despina Katsikakis, Head of Occupier Business Performance, Cushman & Wakefield: “De relatie tussen vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en bezetters vereist radicale veranderingen om de dramatische verschuivingen in werkpraktijken en bedrijfsprioriteiten te kunnen ondersteunen. De bedrijfsfocus is verschoven van de bezorging van kortlopende vastgoedbesparingen naar het aantrekken van talent en ondersteuning van betrokkenheid, wellness en productiviteit.

"Ik zal mijn globale expertise en inzichten over de hele industrie brengen om nieuwe mogelijkheden te beïnvloeden door middel van een holistische aanpak die vastgoed aan bedrijfsprioriteiten koppelt om het complexe bedrijfslandschap van vandaag te navigeren en tastbare prestaties en waarde te leveren.

"Ik ben vereerd om aan zo'n innovatieve en ondernemende organisatie als Cushman & Wakefield te sluiten en kijk ernaar uit om samen met mijn nieuwe collega's te werken om de omvang en expertise van de onderneming te benutten om zakelijke waarde te leveren aan onze klanten."

James Maddock, Head of Global Occupier Services EMEA, Cushman & Wakefield: “Despina is de opvallende autoriteit in haar vakgebied en heeft een ongeëvenaarde deskundigheid in werkplekwelzijn. Terwijl de aard van het werk verandert en bedrijven in alle sectoren voor het slimste talent concurreren, worden bedrijven steeds meer bewust van het feit dat de verwachtingen van werknemers in verband met hun werkomgeving ook veranderen. Zij zal klantgericht zijn en strategisch advies aanbieden aan hogere leiding binnen klantenorganisaties”

Voordat zij bij Cushman & Wakefield werd aangesloten, was Katsikakis Chair of international consultancy DEGW en Senior Vice President in Global Corporate Solutions at AECOM. Meer recent heeft zij als interim Global Head of Workplace voor Barclays gewerkt en als onafhankelijke adviseur voor een aantal internationale zakelijke klanten en vastgoedbeleggers. Zij schrijft, geeft lezingen, geeft internationaal les en is lid van de adviesraad van Delos, de pionier van Wellness Real Estate en de ontwerpers van WELL Building Standard.

Download het recente verslag van Cushman & Wakefield Well Workplace

Contacten

Richard Coleman

Head of EMEA Communications

Telefoon +44 203 296 4326

Contact