Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Het nieuw winkelcentrum te Brussel The Mint opent deze herfst

Klik om te vergroten

Strategisch gelegen als uitbreiding van Nieuwstraat, die 15 miljoen klanten per jaar aantrekt, biedt The Mint een nieuwe winkelervaring in het hart van het stadscentrum van Brussel.

Dit project, ontwikkeld door AG Real Estate, maakt deel uit van een grotere Stedenbeleidsplan dat het centrum van Brussel wil revitaliseren en verbeteren door middel van het openen van voetgangersstraten die een inclusieve gemeenschapssfeer zullen genereren. Tot nu toe hebben het Muntplein & Kleerkopersstraat al een facelift gekregen. Nieuwstraat, De Brouckereplein en Anspachlaan worden momenteel ook gerenoveerd, evenals het metrostation De Brouckère, gelegen op het lagere niveau van de ontwikkeling.

Met een bruto verhuurbare oppervlakte van eersteklas Retail ruimte van 15.000 m² verdeeld over 3 verdiepingen in een totaal nieuwe complex tegenover het prachtige Koninklijke Muntschouwburg, wordt The Mint in de herfst van 2017 geopend.

Het team bij Cushman & Wakefield zijn trots om te melden dat ‘anchor’-huurder bij opleverng onder anderen Decathlon, Uniqlo, Kiabi, Hema, NYX, Carrefour, Medi-Market, TUI en Tamaris zouden zijn.


Voor meer inlichtingen gelieve contact op te nemen met  Victoria Tanret of Boris van Haare Heijmeijer 


Contacten

Boris van Haare Heijmeijer

Brussel, Belgium

Telefoon +32 2 546 08 53

Contact