Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield adviseerde bij de verkoop van vastgoedportefeuille in Brussels Airport

Klik om te vergroten

De koper is de Australische beleggingsfondsbeheerder RF Capital, die momenteel investeert in alle soorten activa in Europe. RF Capital heeft de Corporate Village aangekocht voor één van hun fondsen.  

Union Investment werd geadviseerd door Cushman & Wakefield en voor de juridische aspecten van de transactie door Clifford Chance.

UniImmo:Europa heeft de vijf gebouwen tussen 2002 en 2008 gekocht en heeft ze sedertdien in portefeuille behouden. De kantoorgebouwen variëren tussen zes en acht verdiepingen en werden ontworpen door de Amerikaanse architecten Kohn Pedersen Fox. Alle gebouwen zijn LEED Gold gecertifieerd. De namen van de gebouwen – Davos, Elsinore, Figueras, Caprese en Bayreuth – verwijzen naar plaatsen die geassocieerd worden met Europese kunst en weerspiegelen de hoge architectuurstandaarden van het geheel.

Na de verkoop van de Corporate Village door Unilmmo:Europa, beschikt Union Investment nog altijd over zes eigendommen in Brussel met een totaal investeringsvolume van ± 230 miljoen EUR. De portefeuille bestaat uit vier kantoorgebouwen, het Radisson Blu Royal hotel en een Motel One.

Voor meer informatie neemt u contact op met Marc-Antoine Buysschaert, Partner en Head of Capital Markets Office