Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Nieuwe retailspeler in België - Atelier Rebul opent 5 verkooppunten

Klik om te vergroten

Atelier Rebul, een Deense bedrijf opgericht door de apotheker Jean César Reboul, heeft sinds 1895 parfums en gezichtsbehandelingsproducten gecreëerd. Het merk biedt een geurige ervaring door de verschillende parfums die het ontwikkelt. Het ultieme luxe wordt aangeboden door de Franse elegantie kunstig samen te stellen met een langdurige farmaceutische expertise. Elke geur die door het merk is ontwikkeld is natuurlijk.

Het merk is al in Turkije en Denemarken aanwezig, maar heeft internationale ambities en heeft bevestigd dat zij voornemens is in de jaren 2017-2018 verscheidene winkels in de Benelux te openen.

Atelier Rebul begint hun expansie in België met de opening van 5 outlets.

De eerste winkels in Hasselt en Gent zijn al in juli geopend en worden gevolgd door de opening van een conceptwinkel in Leuven eind augustus en twee andere boetieks in Brugge en Antwerpen, respectievelijk in september en oktober.

Het merk biedt in deze winkels zijn volledige gamma parfums en cosmetica aan.

Cushman & Wakefield adviseerde Atelier Rebul met het zoeken en onderhandelen van hun winkels in Gent, Brugge, Antwerpen en Leuven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Guy Rietens