Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Opening van een flagshipstore van Zadig & Voltaire in België

Klik om te vergroten

Prêt-à-porter merk opent zijn Belgische flagshipstore en kiest Louizalaan

Zadig & Voltaire, het Franse "casual rock" merk werd in 1997 opgericht. De kenmerkende creaties: kasjmier, de schedel en de engel, en de rockside aanwezig in hun kledinglijn en accessoires voor dames, heren en kinderen. Het merk lanceert eerst zijn activiteiten in Frankrijk op de zeer chique linkeroever in Saint-Germain-des-Prés voor de verovering van de grote Europese hoofdsteden waaronder Brussel.

Zadig & Voltaire heeft 6 verkooppunten in België, waaronder 2 in Brussel op Louizalaan (nummer 80 en 92). Tot op heden hebben deze twee winkels de pret-à-porter collectie aangeboden op 2 niveaus. Vanaf september / oktober 2017 zullen deze twee winkels hun deuren sluiten en worden door het nieuzwe flagshipstore van meer dan 400 m² Louizalaan 60 vervangen. Deze nieuwe outlet zal de voledige collectie van het merk samen op één niveau brengen. Naar het model van vorige vlagshipstored dat door Zadig & Voltaire geopend zijn, wordt verwacht dat de winkel een "industriële" look van metallische materialen weergeeft met veel licht.

Deze nieuwe locatie, gekozen door het merk op Louizalaan 60, is zeer aanzienlijk. Op korte afstand tot de huidige verkooppunten, het merk kan zijn strategische positie op een van de meest populaire high-streets in de hoofdstad behouden, terwijl hun verkoopcollectie op een enkel niveau in de breedte groeid. Vroeger bezet door Francis Ferrent, de winkel is een van de weinige commerciële ruimten die nog te huur zijn in de omgeving.

Jonathan Delguste, High Street Highlights Retail Partner zei, "De opening van de eerste flagshipstore in Brussel, en vooral in de Louiza wijk, geeft een sterk signaal af aan de markt. Dit bewijst dat dit gedeelte van Louizalaan nog steeds high-end internationale merken aantrekt. Nieuwe merken in dit marktsegment streven ernaar om zich op dit gebied van Brussel te vestigen. Sommige van deze merken, zoals IRO en Sisters, hebben onlangs een winkel in dit gebied gehuurd, die alle lege ruimtes in dit gedeelte van de straat zal vullen."

Klik hier voor meer informatie