Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Partnerpromoties 2017

In april 2017 kondigt Cushman & Wakefield Belgium aan het promotie van 6 Associates tot Partners.

Koen Nevens, Northern Region Leader, Head of Belgium & Luxembourg, heft hierover gezegd: "We zijn erg trots om in België 6 van onze beste professionals tot Partners te promoveren. Zonder enige uitzondering worden ze door hun collega's, en nog belangrijker door onze klanten, beschouwd tot bij de besten adviseurs in hun respectieve expertisegebieden te behoren. Door hun de titel van Partner te geven, herkennen wij hun constante hoge graad van perfectie en hun gretigheid om een vitale rol in de toekomstige groei van Cushman & Wakefield te spelen. "

De 6 collega's die tot Partner gepromoveerd zijn:

1.            Marc-Antoine Buysschaert (Capital Markets)

2.            Michaël Despiegelaere (Capital Markets)

3.            Maximilien Mandart (Office Agency)

4.            Stijn Thomas (Capital Markets)

5.            Cédric Van Meerbeeck (Research)

6.            Kenneth Verloo (Retail)

Wij wensen hen het beste in hun nieuwe rol!