Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield begeleid namens Extensa Group NV en PMV NV als exclusieve mandaat het verkoop van 100% van de aandelen van VAC De Meander NV

Klik om te vergroten

Cushman & Wakefield begeleid namens Extensa Group NV en PMV NV als exclusieve mandaat het verkoop van 100% van de aandelen van VAC De Meander NV, dat als belangrijkste actief het gebouw “Meander” bezit, een nieuwe kantoorgebouw dat binnenkort deel van de Tour & Taxis site zal zijn. Het ideaal gelegen kantoorgebouw van 50,000 m², dat volledig voorverhuurd is aan het Vlaamse Gemeenschap voor 18 jaren en in Q3 2017 geleverd zal zijn, is aan Zwitsers verzekeraar Baloise Group verkocht voor € 215 miljoen. 

Het meandervormig gebouw integreert zich op een natuurlijke wijze in het milieu en is al herkenbare tussen de Brusselse skyline. 

Marc-Antoine Buysschaert, Head of Capital Markets bij Cushman & Wakefield Belgium zei: “Deze transactie representeert een nieuwe mijlpaal voor de Tour & Taxis site dat snel een moderne en levendige gebied word met meerdere nieuwe gemengde projecten onderweg – het is het nieuwe “place to be” in het CBD Noordruimte.