Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield adviseerde NXMH bij de verkoop van Arts 53 – off-market transactie

Cushman & Wakefield adviseerde NXMH met succes bij de verkoop van Arts 53 - een multi-huurder kantoorgebouw - aan Dassault Belgique Aviation in een off-market transactie.

Arts 53 is een kantoorgebouw met meerdere huurders gelegen aan de Kunstlaan in Brussel, in het hart van het Leopold-gebied. Het pand is bijna volledig verhuurd aan bedrijven zoals CER, AmCham, EDF, Deutsche Telecom, ...

Het activum van 5.600 m² is in 2001 volledig gerenoveerd en wordt momenteel nog eens vernieuwd.

"Het gebouw Art 53 profiteert van alle parameters dat momenteel door investeerders opgevraagd zijn, namelijk een centrale locatie in de Leopold CBD en een gediversifieerde en veilige huurstaat met kwaliteitseigenaars." verklaart Michael Despiegelere, Partner Capital Markets van Cushman & Wakefield.

Dit is de tweede keer dat Cushman & Wakefield het pand verkocht heeft sinds het behandelen van de verkoop in 2004 als agent voor het verkoper IVG (TRIUVA).