Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield adviseerde in het verkoop van 279-287 Louizalaan

Klik om te vergroten

Cushman & Wakefield adviseerde AXA Investment Managers - Real Assets namens AXA België met de verkoop van 100% van de aandelen van het bedrijf Cornaline House SA, dat als belangrijkste actief het gebouw “Louise Center” bezit, naar OPCI FRANCEUROPE IMMO beheerd door NAMI-AEW Europe.


Louise Centre is een landmark pand liggend aan de prestigieuze Avenue Louise (Louizalaan 279-287). Het pand beschikt over 16.146 m² moderne en flexibe ruimte (waarvan 1.028 m² winkelruimte) ontworpen om optimale functionaliteit te bieden.

Het werd in 2014  volledig gerenoveerd volgens de hoogste normen en is BREEAM excellent. Louise Centre is al 90% verhuurd aan meer dan 30 prestigieuze huurders waaronder Tribes, de Verenigde Naties, Altavia, ...

“Louise Center is een bijzonder en schaars activa dat alle kwaliteiten waarnaar beleggers op zoek zijn bijeen brengt, namelijk: een ideale locatie in het hart van de Louizawijk, een modern gebouw en een verhuursituatie met een divers risicoprofiel”, verklaard Michael Despiegelaere van het Capital Markets team van Cushman & Wakefield.

Cushman & Wakefield fungeert als co-exclusieve agent voor AXA Investment Managers - Real Assets - Baker & McKenzie adviseerde voor de juridische aspecten van de transactie.