Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield adviseert “Van Haren” met het openen van hun eerst 2 winkels in België

Dankzij het advies van Cushman & Wakefield heeft de Nederlandse schoenenketen Van Haren de eerste fase van hun expansie naar de Belgische markt succesvol geconcretiseerd.

Met hun ontwikkelingsplan hebben Van Haren het doel om hun bedrijf internationaal te doen groeien door 60 tot 70 winkels in België over de komende jaren to openen. Cushman & Wakefield heeft een belangrijke rol in deze eerste ontwikkelingsfase gespeeld waardoor Van Haren binnekort 2 nieuwe winkels in Aalst and Tielt-Winge zal openen.