Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield verkoopt woonzorgcentrum Residentie Palmyra

Klik om te vergroten

Primmoser nv verkocht eind december 2015 het woonzorgcentrum Residentie Palmyra aan de Belgische verzekeringsmaatschappij Baloise Insurance. Bij die transactie behartigde Cushman & Wakefield de belangen van uitbater en eigenaar Primmoser N.V.. Het gaat om een vastgoedinvestering van zo’n 20 miljoen euro.

Even terug in de tijd: in 2012 baatten La Familiale en Les Joncquières meerdere rusthuizen uit in Drogenbos. Op een bepaald moment wilden ze alle bedden in een en dezelfde residentie onderbrengen. Primmoser nv kocht daarvoor een grond die grenst aan de straat Zennebeemd en aan de achterkant van restaurant Colmar in Drogenbos.

Dat project werd in 2015 afgerond. Het telt vandaag 120 bedden en 40 serviceflats. En een totaaloppervlakte van 12.333 m², de kelder meegerekend. Cushman & Wakefield droeg aan La Familiale, Les Jonquières en Primmoser nv een nieuwe exploitant voor: Vulpia. Die organisatie sloot zich vervolgens aan bij Baloise Insurance om Residentie Palmyra aan te kopen. De enige twee transacties van rusthuizen die in 2015 via een makelaar liepen, gebeurden via Cushman & Wakefield: de recente in Drogenbos en die bij Triamant Aunove in Zottegem, in mei 2015.

Contacten

Koen Nevens

Managing Partner - Belgium and Luxembourg

Brussel, Belgium

Telefoon +32 2 546 08 63

Contact