Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

De Vlier stelt Cushman & Wakefield aan als beheerder van de Frunparks in Izegem en Auvelais

Klik om te vergroten
Na de succesvolle samenwerking tussen De Vlier en Cushman & Wakefield op de site van L’Hydrion in Aarlen heeft De Vlier Retail Development de afdeling Property & Asset Management van Cushman & Wakefield België nu aangesteld als beheerder van de Frunparks Izegem en ‘Belle Sambre’.

De Groep De Vlier nv is een Belgische promotor die sinds 1979 actief is in de sector van de vastgoedontwikkeling. In 2004 besliste De Vlier om het merk FRUN®PARK te lanceren en te deponeren. Het concept bestaat erin een pakket voor te stellen dat het vastgoed op zich omvat, maar ook de diensten die gekoppeld zijn aan het merk, een dynamisch administratief beheer en een aantrekkelijk marketingbeleid.

Het Frunpark Izegem in de Krekelmotestraat 62 opende in augustus 2009 zijn deuren. Het heeft een oppervlakte van 21.000 m² en telt 550 parkeerplaatsen en 22 merken, waaronder C&A, Carrefour Market, JBC en Krëfel.

Het Frunpark ‘Belle Sambre’ in de Rue Bois Ste Marie 124 te Auvelais heeft een oppervlakte van 14.615 m² en telt 472 parkeerplaatsen en 15 merken, zoals Blokker, Casa, Intermarché en Leenbakker. Het opende in augustus 2011 zijn deuren.

De afdeling Property & Asset Management van Cushman & Wakefield heeft nu 543.000 m² in beheer, waarvan 235.000 m² retailparken, hetzij meer dan 40%. De afdeling beheert 61 gebouwen met in totaal 255 huurders.