Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield verkrijgt het beheermandaat voor de Nouvelle Galerie te Waterloo.

Klik om te vergroten

Herpain Urbis Retail heeft het beheermandaat toevertrouwd aan Cushman & Wakefield voor de Nouvelle Galerie gelegen op de Brusselsesteenweg te Waterloo. Deze winkelgalerij telt 25 winkels verdeeld over een oppervlakte van 3.300 m². Het beheer lag tot heden in handen van Devimo Consult. 

We zijn ontzettend blij om dit nieuw mandaat binnen te halen’ vertrouwt Stéphane Calicis, Head of Property & Asset Management België. ‘Dit is een extra teken dat ons departement het heel goed doet op dit moment. We hebben onlangs een grote tevredenheidsenquête uitgevoerd bij onze klanten. Hieruit blijkt dat meer dan 80 % erg tevreden zijn van de geleverde diensten van Cushman & Wakefield wat betreft het beheer van hun gebouwen. Dankzij de jarenlange ervaring in de vastgoedsector en de stabiliteit en anciënniteit van het team, hebben we het laatste jaar een gigantische stap voorwaarts gezet. We hopen om op dit elan verder te gaan en hiermee nog verschillende bijkomende mandaten binnen te rijven dit jaar.” besluit Stéphane Calicis.

Het departement Property & Asset Management van Cushman & Wakefield België beheert op dit moment 56 gebouwen en dit voor een totale oppervlakte van 398.000 m².