Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Begeleiding bij de ontwikkeling en leasing van een belangrijke regeling ter Gulden Vlieslaan in Brussel


Klik om te vergroten

de Uitdaging

ProWinko is een ontwikkelaar / investeerder oorspronkelijk uit Nederland die een nieuw groot retailproject in Brussel wilde ontwikkelen en passende huurders zocht om hun winkelpanden te bezetten.


de Oplossing

Het project van Le Toison d'Or vereiste de samenwerking van meerdere teams de opdrachten die aan Cushman & Wakefield toegewezen zijn te kunnen voltooien. Namelijk het Capital Markets team, die nieuwe mogelijkheden zochten die voor Prowinko interessant konden zijn en die ook adviseerden bij de vaststelling van de juiste verkoop Strategie tijdens het verkopen van eigenschappen;

Het Valuations team heeft geholpen bij het vaststellen van de huur- en vastgoedwaarden van hun eigenschappen; En het Retail team heeft geadviseerd over het leasen van hun lege woningen, huurverhogingen, enz.


het Resultaat

Als gevolg was Cushman & Wakefield van vitaal belang om de kritische omvang van het retail- en ontwikkelingsportefeuille van ProWinko te vergroten alsook om de juiste huurders te vinden voor hun winkels.

Cushman & Wakefield adviseerde hen over de ontwikkeling en de leasing van een belangrijke regeling op het Gulden Vlieslaan in Brussel, waardoor Prowinko 12.000 m² aan Apple, Marks & Spencer, Zara en Bodum heeft kunnen huren.