Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

C&W werd het exclusieve contract toegekend om vier nieuwe huurders te vinden voor nieuwbouw rondom het Justitiepaleis van Brussel


Klik om te vergroten

de Uitdaging

De vier exclusieve contracten werden aan Cushman & Wakefield toegekend omdat we ons dichtbij het Justitiepaleis van Brussel bevinden, een micromarkt waar we de afgelopen tien jaar een marktaandeel van 90% hebben gehad. De uitdaging was om de vier nieuwe panden van in totaal 50.000 m² aan het Ministerie van Justitie te verhuren.


de Oplossing

Justitie overhalen het oude gebouw te verlaten en naar moderne panden te verhuizen.

 


het Resultaat

Alle vier nieuwe panden zijn 21 jaar verhuurd aan de Belgische Staat, wat vier verschillende klanten erg veel genoegen gaf (Befimmo, Kairos, Buelens Vastgoed en Axa).

Contacten