Cookie gebruik Kennisgeving

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een meer persoonlijke service.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie-mededeling, voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Haalbaarheidsstudie van de Royal Hamilius shopping project in Luxembourg


Klik om te vergroten

de Uitdaging

Codic was één van de internationale kandidaten voor het project Royal Hamilius in de Europese consultancy gelanceerd door de Luxembourg Council.

Deze pitch verliep in twee fases voor de kandidaten.

Toen Codic in de tweede fase belandde met twee andere coglomeraten deed het een beroep op het Research departement van Cushman & Wakefield voor het realiseren van een retail haalbaarheidsstudie van dit project.


de Oplossing

Het Research team van Cushman & Wakefield BeLux heeft een retail gravity model ontwikkeld gebaseerd op de indepth knowledge van de catchment area van de retailmarkten in België, Luxemburg en de omringende gebieden. Dankzij dit gravitymodel waren we in staat om de impact te berekenen van de catchment area van de stad Luxemburg en om het toekomstig project Royal Hamilius erin te integreren.

Deze simulatie vormde een belangrijk deel van de finale presentatie van Codic bij hun voorstelling aan de stad Luxemburg.


het Resultaat

Codic heeft samen met het architectenbureau Foster & Partners op unanieme wijze gewonnen.

Dankzij dit project zal Codic de stad Luxemburg helpen omvormen en herontwikkelen. Codic zal een multifunctioneel project ontwikkelen in de stad met 36.000 m² aan winkels, kantoren, residentieel, parkings en open ruimtes voor het groot publiek.

Cushman & Wakefield werd aangewezen als partner voor de verhuur van dit project.

Contacten

Virginie Chambon

Leasing Leadership I

Telefoon +352 27213304

Contact